Nagydobos Község Polgármesteri Hivatalának épületenergetikai felújítása

Sajtóközlemény

 

Nagydobos Község Polgármesteri Hivatalának épületenergetikai felújítása

 

2019.09.02.

 

Nagydobos Község Önkormányzata 48,3 millió Ft támogatást nyert a „Nagydobos Község Polgármesteri Hivatalának épületenergetikai felújítása” címmel a Széchenyi 2020 program keretében. A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg.

 

Nagydobos Község Önkormányzata a polgármesteri hivatal felújítását a település központjában a Fő út. 129. szám alatti (394 hrsz-ú) ingatlanon valósítja meg. A fejlesztéssel az önkormányzat a polgármesteri hivatal energetikai felújítását valósítja meg. A felújítás az alábbi tevékenységeket tartalmazza:

-      

nyílászáró csere

-      

külső oldali hőszigetelés

-      

fűtéskorszerűsítés

-      

napelemrendszer telepítése

-      

akadálymentesítés

 

A fejlesztéssel egy felújított energetikailag korszerű épület kerül kialakításra, mely a környezet védelme mellett a költséghatékonyságot is szem előtt tartja. A megújuló energiaforrások használatával (hőszivattyú és napelem) jelentős mértékben csökken az épület káros anyag kibocsátása, valamint a fenntartási költségei is csökkennek.

 

Nagydobos Község Önkormányzata a kitűzött célok megvalósítása érdekében a projekthez 48.301.350, - Ft 100%-os európai uniós vissza nem térítendő támogatást nyert, amelynek hatékony felhasználásával a település Önkormányzatának tulajdonában lévő ingatlanon a felújítás és korszerűsítés megvalósul.

 

A projekt kezdete 2019.07.01., fizikai befejezése pedig 2020.05.31.

 

 

Nagydobos Község Önkormányzata

Cím: 4823 Nagydobos, Fő út 129.

E-mail: onkormanyzat@nagydobos.hu

Honlap: https://www.nagydobos.hu